- Jobba med oss

Säkerhetspecialist till EnlightSec

Tycker du att det är roligt att få en utmaning i vardagen och att ta eget ansvar? Är du en person som brinner för säkerhet och gillar att hitta de bästa säkerhetslösningarna?

Om dina arbetsuppgifter

Vi arbetar med att skydda våra kunders verksamheter och information genom att utföra säkerhetsgranskningar, utbilda och rådgivning. Du kommer att arbeta som konsult och få möjligheten att arbeta inom olika miljöer och branscher. Som säkerhetspecialist hos oss på EnlightSec kommer du vara en del av ett team som värdesätter laganda, brinner för IT-säkerhet och vill samtidigt skapa en bättre förståelse för dess viktiga roll i en digital organisation.

Vi tycker att det är viktigt att må bra på jobbet för att kunna prestera, därför har vi skapat en avslappnad och välkomnande miljö som vår arbetsplats. Vi strävar alltid efter att man ska få arbeta med det som man själv tycker är roligt och brinner för!

Vi söker dig som

Du som söker den här tjänsten bör ha ett stort intresse av säkerhet i alla dess former. Vi tror att du har cirka 5 års erfarenhet inom området och har kunskaper inom något av följande områden som exempelvis pentest/hackning, säkerhetsgranskningar, cloud eller nätverk. Du är även bekväm med att arbeta i Linux och Windows. Vi ser även gärna att cybersäkerhet alltid har legat dig varmt om hjärtat. I rollen kommer du även vara en del i dina juniora kollegors utveckling, där du med din spetskompetens kommer dela med dig av din kunskap för att göra oss på EnlightSec ännu bättre.

Det finns ett antal områden som efterfrågas och vi letar efter dig som vill ta dig an en utmaning, utveckla din spetskompetens ytterligare och tillsammans bygga något större! Då uppdragen utförs mot många olika slutkunder ser vi att du har en social framtoning samtidigt som du känner dig trygg med att uppfattas som experten i rummet, vilket ofta kommer att vara fallet.

I rollen som säkerhetspecialist kommer du att vara del av vårt team på fyra IT-säkerhetsexperter som sitter i schyssta lokaler i centrala Linköping. Vi värdesätter att ha roligt och tillsammans göra det vi brinner för!

Skicka din intresseanmälan till career@enlightsec.se